مشاوره حقوقی رایگان - امکان تخصیص پارکینگ در خانه بدون پارکینگ

با سلام
ما ساکن طبقه سوم یک ساختمان 3 طبقه و تکواحدی هستیم که در سند پارکینگ فقط برای طبقه اول و دوم لحاظ شده خواستم بدونم آیا راهی وجود داره برای تملک پارکینگ؟ با توجه به مساحت پارکینگ که بالغ بر 100 متر مربع می باشد. با تغییر فضای مربوط به انباری ها می توان 3 پارکینگ بدون مزاحم ایجاد کرد.
خواهشا اگه راهی وجود داره راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شاید بشود با مراجعه به شهرداری و سپس اداره ثبت درخواست کارشناسی مجدد و اصلاح سند نمود. که در این صورت تمام مالکین ساختمان باید راضی باشند. در کل کار اداری بسیار مشکلی در پیش دارید