مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

قرارداد اجاره ملک 20 اردیبهشت به پایان رسید (خاتمه قرارداد بر اساس اجاره نامه) و به دلیل عدم توافق بر روی اجاره بها برای سال جدید مستاجر و مالک طی یک گفتگو چند روزه در تاریخ 1 خرداد (یعنی حدود 10 روز بعد از پایان قرارداد) توافق می کنند یک ماه دیگر تمدید کنند تا مستاجر جای جدید پیدا کند. در قرارداد اینکه مستاجر و مالک یک ماه قبل باید به هم اطلاع دهند آورده شده است. مستاجر در تاریخ 6 خرداد ملک جدید پیدا می کند و ملک را تحویل می دهد. حال مستاجر باید اجاره :
-- یک ماه را پرداخت کند (یعنی از 20 اردیبشهت تا 20 خرداد)
-- یک ماه و 10 روزه را پرداخت کند زیرا در تاریخ 1 خراد توافق نهایی را کردند (یعنی اجاره بهای یک ماه به اضافه یک سوم یک ماه)
-- مستاجر باید یک سوم مبلغ را پرداخت کند زیرا 6 خرداد تخلیه کرده است
کدام مبلغ درست است؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

یک ماه باید پرداخت شود نه یک ماه و دهه روز