مشاوره حقوقی رایگان - درخواست لاک موم فوری

با سلام خسته نباشین. پدرم پنج ماه پیش فوت کرده. سه برادر سه خواهر هستیم. ماه قبل اطلاع دادن دارن زمینارو حصارکشی میکنن رفتیم جلوشونو گرفتیم که شکایت کردیم. الان مادرم با داداشم که دعوا داریم خودشون میرن ویلا کلیدارو قفل رو عوض کردن. ما رو هم نمیزارن کلیدم نمیدن. و این که همین کارو راجب منزل کردن. من الان میخوام خیلی فوری لاک موم بگیرم که درخواست تقسیم کنم. الان که میخوام درخواست لاک موم کنم اونا که واسه انحصار وراثت نمیان امضا کنن. من چجوری تنهایی میتونم خیلی زود لاک موم بگیرم ؟ لطفا راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و فهرست وارثان را ارایه نمایید درخواست مهر و موم توسط هر یک از ورثه امکان پذیر است