مشاوره حقوقی رایگان - سلام موضوع دادگاه تجدیدنظر ادعا چک امانت بوده و دو شاهد برای نداشتن ارتباط مالی معرفی شده بود

برخلاف درخواست تجدیدنظرخواه تقاضای شهادت شهود در باب خیانت در امانت را نمود من اعتراض کردم که شهود در جهت عدم ارتباط مالی معرفی شده اند و من مدارکم برای دفاع از این موضوع است اما قاضی نپذیرفت و شهادت شهود را ثبت کرد یکی شهود در ابتدا شهادت داد که خود دیده که سه فقره چک را اینجانب باهم گرفته و شفاهی اعلام کرده ام که چکها امانت است سپس برای وضو از دادگاه خارج و نیم بعد آمد و گفت من خودم میدانم که چکها امانت است و چیزی ندیده ام قاضی گفت از کجا میدانی همینطوری که نمیشه؛ گفت در جریانم هستم در زمان تاخیر قاضی خود شماره شاهد را گرفت که کجایی ؟ شماره اش اشغال بود مشخصا با کسی مشاوره میکرد. آیا میتوانم به روند دادگاه اعتراض کنم؛ اگر میتوانم کجا و چگونه .آیااین شهادت میتواندقبول شود؟لطفاجواب راطوری بدهیدکه بتوانم تشخیص دهم به کدام سوال من جواب داده ایدممنون (دادگاه حقوقی مدرس) هنوز رای ابلاغ نشده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شاهد کسی است که چیزی را دیده یا شنیده یا لمس کرده بنابراین اظهارات شاهد به نظر مشکلی ندارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

جناب آقای سهراب کلانتری :

دریافت نوبت مشاوره حضوری

سلام خوشبختانه ،باردتحدیدنظرخواهی تجدیدنظرخواه رای تجدیدنظرخواسته راعینا تاییدواستوارمینماید.ورای اولیه تاییدشد.
اماهنوزاین سوال برام مطرح هست که دراعتراض نامه ،شهودبرای شهادت درباب عدم ارتباط مالی من وتجدیدنظرخواه معرفی شده بودند آیااینکه وکیل تجدیدنظرخواه تقاضای شهادت درمسئله خیانت درامانت رودرخواست کردوقاضی محترم پذیرفت که درباب خیانت درامانت شهادت بدهند ،اشتباه نیست البته من اعتراض کردم اما اعتراض منو نپذیرفت ،ازراهنمایی که محبت کرده بودیدتشکرمیکنم