مشاوره حقوقی رایگان - امکان تعلق حقوق پدر متوفی به دختر مطلقه شاغل در خارج از کشور

باسلام و عرض ادب
میخواستم بدانم اگر پدری فوت کند و دختری در خارج از کشور داشته باشد که مطلقه است ولی طلاقش ثبت نشده و در ضمن شاغل و بیمه هم باشد و نتواند سالی دوبار برای زدن حضوری به اداره مربوطه برای دریافت حقوق متوفی بیاید، نخست اینکه آیا حقوق به وی تعلق میگیرد و میتواند ادعای حق کند؟ با توجه به نداشتن طلاق نامه و عدم امکان حضور و شاغل و بیمه بودن آیا برای وی حقی مترتب است یا خیر؟ بر فرض وجود مادر و خواهر مجرد ایا این فرد میتواند ادعای حق کند؟
و اینکه آیا حقوق متوفی امری شرعی و حقی ارثی است و یا امری اداره کاری و مربوط به قوانین است و عدم احراز شرایط، مانع مطالبه به ناحق می شود.
و اینکه در ایران برای پی بردن به اینکه طرف شاغل است یا امکان استعلام از شهرداری آن کشور خارجه وجود دارد و در صورت منتفی بودن این امر، آیا قانون، از فرد مدرکی دال بر شاغل نبودن درخواست خواهد نمود یا خیر؟
ممنون