مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از منافع اموال پدری در زمان حیات،میان فرزندان.

پدر بنده دارای زمینی (مشاعی) میباشد و بدلیل بهره برداری از یک حلقه چاه نفت از طرف شرکت نفت، پدر و سه تا از برادران بنده از مزایای حراست از چاه برخوردارند. و لذا قرار بود (طبق عرفی که در این مناطق در این موارد برقرار است) با کسر درصدی از حقوق ایشان، مبلغی معادل حقوق خودشان نیز ماهیانه به بنده پرداخت کنند. اما اکنون حدود 5سال است که چیزی به بنده نداده اند. سوال بنده این است، که بنده از نظر حقوقی چگونه میتوانم حق و حقوق خود را بگیرم. درحالی که بنده نه تنها فرزند بزرگ خانواده میباشم، بلکه به مدت 2سال و با هزینه خود تمام کارهای حقوقی، اداری، محلی و غیره مربوط به همین زمین را انجام دادم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از پدرتان خیر ولی از سایر افراد بله