مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف سند منزل متوفی

سلام وقت بخیر. ببخشید یک هشتم از منزل پدری که مادرم از ان ارث میبرد به چه صورت هست یعنی هنگام تفکیک سند بین وراث، تکلیف یک هشتم چه میشود ؟

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

مادر هم نسبت به يك هشتم حق دارند و سند سهمي تنظيم مي شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان می تواند با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهد.
در صورتی که یک هشتم وی را پرداخت نکنند می تواند به نسبت سهم خود شریک شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول ارث می‌برد
چنان‌چه در حق زوجه قیمت تادیه نشود، بله حق عینی بر ملک دارد می‌تواند توقیف کند