مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

با سلام مادرم در سال 95 فوت شدند دو دانگ از یک ملک متعلق به ایشان بوده و انحصار وراثت انجام شده ملک از سال 94 اجاره داده شده و هیچگونه حق و حقوقی بابت سهم الارث تا کنون توسط پدر که صاحب 4 دانگ دیگر می باشند پرداخت نشده بعلت ازدواج مجدد ایشان اقدام برای فروش نمودند و وراث راضی به فروش نیستند حال سوال اینجاست با توجه به تصرف ملک توسط پدر مراحل عدم تصرف و پلمپ و دریافت اجاره بهای مدت مشخص شده به چه صورتی انجام می پذیرد و برای طرح شکایت به کجا باید مراجعه نمود. تنها مدرک از خانه کپی قولنامه اجاره می باشد که از مستاجر گرفتم

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. باید انحصار وراثت مادتان را بگیرید و بعنوان ورثه ایشان اقدام قانونی کنید

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

برای پرداخت اجاره بهای خانه به نسبت سهم الارث شما دادخواست حقوقی بطرفیت پدرتان از طریق دفترپیشخوان قضایی به مرجع صالح ارسال دارید
نسبت به تصرف ملک توسط پدر نیز چنانچه شخصا ساکن هستند بدون در اختیار داشتن اذن و یا قراردادی از شما و سایر وراث دادخواست اجرت المثل ایام تصرف دهید .