مشاوره حقوقی رایگان - حریم پنجره

سلام. من در خانه ای طبقه همکف مستاجر هستم که فقط یک پنجره دارد و آن هم رو به حیاط هست. ارتفاع پنجره پایینه و از زمین نیم متر بالاتره و کاملا از حیاط مشرف هست. ما فقط این پنجره رو داریم که هم نور و هم هوا فقط از این پنجره است. صاحبخانه ما پسرش و دامادش موتور دارن و همیشه موتورهاشونو جلوی پنجره ما میزارن حتی یکی از موتور ها بوی بد بنزینمیده وقتی به صاحبخانه گفتیم گفت حیاط خودمونه و اختیارش داریمو شمام اگه مشکل داری تخلیه کنید. ایا میتونه صاحبخونه بخاطر این مارو بیرون کنه و ایا اصلا پنجره خونه ما حریم خصوصی نداره؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برخی موضوعات مثل موضوع شما با قانون حل نمی شوند و نیازمند همکاری و همدلی هستند .