مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی

با سلام
آیا امکان تغییر کد ملی خود را دارم؟
با سپاس

پاسخ ها :

تغییر کد ملی کد ملی ثبت احوال

سوالات مرتبط

درخواست
با سلام خدمت دوستان عزیز..میخواستم بدونم امکان دارد کد ملی ام رو تغییر بدم من اهل گنبد کاووسم اما کدملی برا شاهروده فقط به این دلیل که من اون لحظه تو بیمارستان شاهرود بدنیا اومدم...
تغییر کد ملی
سلام خسته نباشید کد ملی من و محل تولد بوشهر هست میخاستم که کد ملی و محل تولد بوشهر باشه...
درخواست تغییر کد ملی در صورت هک شدن
با سلام بنده از فردی شکایت کردم ک اطلاعات شخصی منو در قالب یک عدد فایل sms.txt سرقت کرده یعنی گوشیمو هک کرده کل sms هارو جمع کرده و در قالب این فایل قرار داده بنده هم بدافزار رو پاک کردم و بعد 5 ماه ش...
تغییر کد ملی
با سلام من متولد کرج هستم و شناسنامه ام صادره از حوزه 3 (کردان) کرج هست ولی کد ملی مربوط به ساوجبلاغ ثبت شده ،امکان تغییر وجود داره؟...
تغییر کد ملی
سلام وقت بخیر..ببخشید من محل تولدم با صدور شناسنامه ام متفاوت هست...امکانش هست تغییر بدم و کد ملی رو با محل تولد بگیرم؟...