مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن دیه

بنده چند ماه پیش در محل کار خودم (مرکز نگهداری معلولین) (سمت مسئول شیفت) وقتی برای بخشی از وظایفم به حیاط مرکز وارد شدم دچار سرگیجه شدم (در محل کارم همان روز بنده رو مجبور کردن مصالح ساختمانی مثل کیسه سیمان و بخاری جابجا کنم و این کار باعث افتادن فشارم شد) و از پله افتادم و بینی ام شکست و پاهایم دچار کوفتگی و صورتم زخم شد
و من در دادسرا از کارفرما و مرکز نگهداری شکایت کردم
الان از دادسرا برایم حکم صادر شده که قرار منع تعقیب برای کارفرما صادر شده و گویا شکایت بنده رد شده و حالا میخوام به حکم اعتراض بزنم
ممنون میشم اگه امکان گرفتن حقم و دیه هست راهنماییم کنید و آدرس وکیل مناسب با شکایتم رو بهم معرفی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید پرونده مطالعه گردد قبل از پایان زمان اعتراض به وکیل مراجعه کنید نام شهر و نام استان را قید ننموده بودید تا در این خصوص اقدام لازم صورت پذیرد