مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

من بخوام شوهرم نتونه از خطم پرینت بگیره چکار میشه کرد

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر خط به نام شما باشد نمی‌تواند مگر در صورت دستور قضایی

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درصورتی که خط به نام شما باشد چنین امری مقدور نمی باشد مگر دستور قضایی داشته باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شوهر شما نمی‌تواند چنین کاری کند مگر دستور قضایی بگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام در صورتی که خط بنام شما باشد ایشان به جزحکم قضایی نمی توانند اینکار را انجام دهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا شما درخواست ندهید کسی نمی تواند پرینت خط شما را بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر سیم کارت به نام شما باشد کسی نمی تواند پرینت بگیرد مگر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر خط به نام خودتان باشد همسر فقط با داشتن دستور قضایی امکان پرینت از خط را دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بطور کلی چه خط دائمی یا اعتباری باشد، چه خط ایرانسل، تالیا، همراه اول و غیره باشدفرقی نمی‌کند پرینت پیامک ها انجام پذیر خواهد بود البته اگر دستور قضایی باشد از بدو تولد سیم کارت هم پرینت پیامک ها و هم پرینت تماس‌ها توسط اپراتور قابل ارائه است و معمولا" به طور عادی پرینت پیامک تا سه ماه گذشته و پرینت از مکالمات از شش ماه قبل داده خواهد شد که اگر لازم باشد بنا به درخواست دادگاه می‌تواند تغییر کند با توجه به این که سرورهای شبکه‌های اجتماعی مزبور در ایران نمی‌باشد قابلیت استعلام عکس و پیامهای واتساپ و فیلم وجود ندارد ولی درصورتی که شاکی از پیام‌ها اسکرین شات گرفته باشد و یا پیام‌ها موجود بوده و پاک نشده باشد قابلیت پیگیری توسط پلیس فتا را دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فقط صاحب سیم کارت می‌تواند نسبت به اخذ پرینت اقدام کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بدون اجازه و موافقت مالک شماره همراه امکان اخذ پرینت از پیامها و شماره ها وجود نخواهد داشت مگر با اجازه مقام قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خط بنام شما باشد همسرتان نمیتواند اقدامی کند