مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام روزتون بخیر،خطام به نام خودمه و خانم هستم، ولی اگر همسرم برای پرینت بره دادگاه وشکایت کنه،ایا به من اطلاع میدن که همچین کاری میخواد بکنه؟ شکایتش به من اعلام‌میشه یا دادگاه پنهان از من دستور گرفتن‌ پرینت رو میده

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
هر نوع شکایتی به شما ابلاغ خواهد شد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با تکرار سوال پاسخ تفاوت نمیکند .
عرض شد شکایت متوجه میشوید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت ثبت شکایت و داشتن سامانه ثنا بلافاصله مطلع می گردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در سامانه خدمات الکترونیکی، قضایی ثنا ثبت نام نموده باشید اطلاع رسانی میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به شما اطلاع نمی دهند در صورت شکایت همسرتان می تواند با اخذ دستور مقام قضایی رسیدگی کننده از اپراتور مربوطه پرینت را اخذ کند

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
جز موارد بسیار نادر دستور بررسی و پرینت پیامک ها داده نخواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زوج با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنه و درخواست پرینت پیامک ها و مکالمات رو بده دادگاه می تواند قبل از ابلاغ به شما دستور پرینت صادر کند و بعد از اخذ پرینت اگر مشخص بشه با کسی رابطه دارید برای اخذ توضیح احضار می شوید و اگر دادگاه رابطه را احراز نکنه قرار منع تعقیب صادر می کند که رای منع تعقیب به شما نیز ابلاغ می شود.
توجه داشته باشید طبق قانون و رویه قضایی صرف ارتباط در فضای مجازی بدون ارتباط فیزیکی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و قابل مجازات نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا دادگاه به صرف شک و تردید نسبت به همسر دستور اخذ پرینت نمی دهد .
ثانیا برای اینکه بدانید کسی علیه شما شکایت کرده بهتر است با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نام در سامانه ثنا نمایید تا تمامی ابلاغیه ها و شکواییه ها علیه شما با پیامک به شما اطلاع داده شود

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

شکایت ابلاغ می شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه مي تواند محرمانه اخذ نمايد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه) در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.
پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکایتی علیه شما طرح شود به ‌شما ابلاغ خواهد شد

یک وکیل :

سلام
به هیچ عنوان پرینت خط زو به همسرتون نمیدن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت شکایت ، به شما ابلاغ خواهد شد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

خیر. اگر اتهامی متوجه شما بود احضار می شويد. قاضی هرگونه اقدامی که جهت کشف حقیقت لازم بداند انجام می دهد.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اگر در سامانه ثنا عضو باشید هر نوع شکایتی به شما ابلاغ می شود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر ثنا داشته باشید صرفا ثبت شکایت به شما پیامک می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ثنا دلشته باشید بصورت پیامک به شما ابلاغ می گردد در غیر اینصورت فیزیکی ابلاغ می گردد