مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت

سلام دیروز یک‌شماره ناشناس به من زنگ زد و من جواب ندادم. همسرم این را بهانه کرده میگه تو به من خیانت کردی من رو فرستاده خونه پدرم و میگه فقط طلاق. میگه میروم دنبال پرینت خطت.آیا پرینت خط رو به این زودی به همسرم میدن؟ من نمیشناختم شماره کی بود میتونه اصلا از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اپراتور مربوطه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طن همسرتان بیهوده است لذا در صورتی که ‌میدانید جرمی مرتکب نشده‌اید جای نگرانی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فقط همین تماس باشه شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر صرفا به شما که مالک سیمکارت هستید ارائه خواهد شد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام پرینت خط باید شکایت اولیه را انجام دهند سپس پرینت خط بگیرند

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام به عنوان رابطه نامشروع بله در صورت درخواست و قبول قاضی پرونده استعلامات لازم گرفته خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان اخذ پرینت نیاز به دستور مقام قضایی دارد و برای گرفتن دستور باید بتواند با ادله شکایت کند صرف برنداشتن گوشی دلیل بر رابطه نامشروع نیست