مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف جریمه

در شکایتی بنده خود اعتراف کردم از سر عصبانیت تهمتی به فامیلم زدم و هیچ وقت هم انکار نکردم یا این حال به 6 میلیون جزای نقدی محکوم شدم آیا در صورت اعتراض با توجه به اعتراف صادقانه خودم امکان دارد جزای نقدی کمتر از این حد شود یا این این رقم حداقل جزا برای امسال است ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اصولاً خیر اما در صورت تمکین به روی می‌توانید تا یک چهارم تخفیف بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

قابل تخفیف است رضایت شاکی راهم ضمیمه دادخواست تجدید نظر کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست تخفیف مجازات بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت شاکی را ضمیمه دادخواست تجدید نظر کنید احتمال تخفیف هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتراض کنید و اظهار ندامت و پشیمانی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
یک لایحه تخصصی تنظیم گردد می‌تواند موثر واقع شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اعتراض کنید بعید است . اما اگر اعتراض نکنید و با اسقاط حق تجدید نظر خواهی در واقع تسلیم به رای باشید از دادگاه صادر کننده رای درخواست تخفیف بخواهید.