مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت سرقت

با سلام
ماه گذشته سرقتی از پارکینگ منزل من صورت گرفت که بعد از بررسی دوربین های مدار بسته پلاک خودرو سارق مشخص شد، ولی هنوز بعد از گذشت یک ماه از تشکیل پرونده هیچ خبری نه از کلانتری و نه از دادسرای مربوطه داده نشده...موضوع سرقت رو از کجا پیگیری کنم؟...از دادسرا یا کلانتری؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از هر آنچه که پرونده تشکیل داده اید به همان جا مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادسرا تعیین شعبه شده از طریق دادسرا پیگیری کنید
در صورتی که تعیین شعبه نشده از طریق کلانتری پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تعیین شعبه نشده از طریق کلانتری پیگیری نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت تعیین شعبه از طریق دادسرا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا به کلانتری مراجعه و با دادن اطلاعات شکات ، استعلام کنید که پرونده به کدام شعبه دادسرا رفته

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به کلانتری مراجعه کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورتی که شکایت خود را در کلانتری مطرح کرده اید از کلانتری پیگیر شوید و یک شکواییه نیز در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید تا پرونده سریع تر به دادسرا ارجاع شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دید در حال حاضر پرونده کجاست؟ هر کجا با شد از همانجا پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به کلانتری رجوع کنید و اگر شعبه دادسرا مشخص است بدان نیز باید مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما از هر مرجعی برای شما پیامک آمده به آن مرجع مراجعه و پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خود شما باید از طریق شعبه دادسرا پیگیری نمایید