مشاوره حقوقی رایگان - درمورد تعویض پلاک

سلام و خسته نباشید به همکاران نیروی انتظامی راهنمایی و رانندگی ببخشید میخواستم یه راهنمایی کنین من تاکسی پژودارم میخواستم بفروشم با ماشین چپ کردم یه مشتری برام افتاده میخوادبخره ولی من پلاک ماشین تهران ولی اون میخواد پلاک برون شهری کنه بشه ع پلاک میتونه این کارو انجام بده ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص خودروهای عمومی خودروهای شخصی عذر می خوام قابلیت وجود داره در خصوص تاکسی و خودروهای عمومی که تحت نظارت شهرداری از بعد از اتحادیه و مراجعه بکنی ممکنه صرفاً در همان شهر تاکسی را اجازه تعویض پلاک بدهند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در محل سکونت پلاک شود اما در مورد تغییر کاربری پلاک ملی به عمومی باید از واحد شماره گذاری راهور بپرسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تغییر کاربری پلاک تاکسی ، فقط با موافقت سازمان تاکسی رانی و پلیس راهور امکان دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مرکز شماره گذاری پلاک بپرسید