مشاوره حقوقی رایگان - عدم عنوان واقعیت قبل از عقد

با سلام ، بنده حدود 3 سال هست که عقد کردیم ، تو این مدت همسرم دچار حالت های روان پریشی و بیماری های اعصاب شد طوری که یکبار 1 هفته در بیمارستان بستری بود، خانواده همسر به هیچ عنوان قبول ندارد که دخترشان بیماری اعصاب دارد حتی متوجه شدم‌ قبل از عقد هم بیماری رو داشته و مخفی کردن از بنده ، با این توضیحات مهریه باید پرداخت کنم؟ همچنین در مورد جدایی فسخ نکاح میشود یا طلاق؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعمال فسخ بعد از اطلاع فوری است.مهریه کامل تعلق میگیرد به عنوان فریب در ازدواج امکان شکایت کیفری هست.

یک وکیل

در صورت نزدیکی انجام شده باید مهریه پرداخت کنید