مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. وکلای محترم واسه عدم تمکین میشه آدمی ک طلاق گرفته براش شکایت عدم تمکین کنی چون واسه نفقه شکایت کرده حالا بنده می تونم مدارک دارم واسه عدم تمکین شکایت کنم ک اون زمان تمکین نمیکرده امکانش هست یا نه باتشکر ازشما وکلای محترم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر طلاق به موجب حکم دادگاه و ثبت در محضر بوده زوجه فقط می تونه نسبت به نفقه معوقه گذشته طرح دعوی کنه یعنی تا زمان ثبت طلاق ، اگر نفقه در طلاق تعیین تکلیف شده باشه که خیر و دعوی رد میشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد طلاق تمکین معنی ندارد حتی برای قبل طلاق، ضمنا به اوهم نفقه تعلق نمی گیره مگر مهربه