مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شما با شماره ... در صندوق تأمین خسارت‌های بدنی ثبت گردید

سلام وقت بخیر.
بنده سال 96 ترک نشین موتور بودم ماشین به من تصادف کرد و فرار کرد و بینی من کاملا به صورتم چسبید و ما 3 عدد موتور سیکلت بودیم و من هم ترک نشین بودم هم اورژانس هم 110 آمد سر صحنه ثابت شد که ما تصادف کردیم ولی دادگاه و حتی هیئت 5 نفره هم رفتم تصادف ثابت شد ولی گفتن شما چون 3 تا موتور بودید و چون یکی از این 3 موتور بیمه داشته شما اون موتوری که بیمه داشته رو به دادگاه معرفی کردید چون بنده از بیمه موتور درخواست بیمه کرده بودم و دادگاه دیه رو نپذیرفت و پرونده رو بست ولی سال 1401 یک پیامی مبنی براینکه.(پرونده شما با شماره .... در صندوق تأمین خسارت‌های بدنی ثبت گردید برایم ارسال شد) معنی این پیام چی میتونه باشه. آیا به بنده میخوان خسارت بدهند؟ آیا باید کاری بکنم؟ چیکار باید بکنم؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما میخان از صندوق خسارات بیمه به شما پرداخت کنند برو دادگاه پیگیری کن