مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو رنگ دار

سلامت دوستان بنده سه روز پیش یک دستگاه سمند 87 اتومات به قیمت 146 میلیون تومان خریداری کردم به شرط یک گلگیر و نصف درب رنگ و وکالت تعویض پلاک گرفتم و تسویه کامل انجام شده حالا ماشین رو بردم کارشناس گفتن سه تیکه عقب رنگ کف صندق تعویض درب راننده تعویض گلگیر عقب تعویض مقداری از سقف رنگ شاسی عقب ضربه شدید داشته با تلفن با فروشنده به توافق نرسیدیم برای شکایت چه اقداماتی انجام بدم و آیا تعویض پلاک کنم یا خیر چون مدت وکالت 15 روز هست

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

دادخواست حقوقی بدهید جهت فسخ معامله یا گرفتن مابه التفاوت

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

سلام..در مرحله اول سریعا با مراجعه به یکی ازدفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به تقدیم دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام نماییدوسپس....