مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خصوصی با وکیل

سلام وقت بخیر. بابت پرونده حقوقی با وکیلم قرارداد خصوصی با مبلغ بالا امضا کردم و پس از دوسال و نیم پرونده به نفع بنده بسته شد ، در این پرونده بنده خوانده بودم و خواهان را محکوم کردم، آیا میتونم مبلغ قرارداد خصوصی و سایر هزینه های کارشناسی و ایاب و ذهاب از خواهان و همچنین خسارت معنوی بابت استرس های روانی و درگیر کردن بنده بخاطر یک ادعای واهی را از ایشون طلب کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است نه بیش‌تر، تحت قاعده مسؤلیت مدنی می‌توان مطالبه خسارت کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله کلیه خسارتها قابل مطالبه است