مشاوره حقوقی رایگان - اجاره و تخلیه ملک

ما سال 96 برای یکسال قرارداد اجاره بستیم. متاسفانه به جهت سهل انگاری برگه اجاره تنها در اختیار مستاجر قرار گرفت. پس از گذشت 5 سال با جبر و شفاهی اجاره تمدید شده. 5 مرداد انتهای قرار شفاهی ماست و متاسفانه همچنان تخلیه نمیکنند. با توجه به اینکه ما الان برگه اجاره نامه نداریم چه راهکار حقوقی وجود دارد برای حکم تخلیه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اظهارنامه ارسال کنید و بعد دادخواست تخلیه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات دیگر اجاره را ثابت و دادخواست تخلیه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست تخلیه بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اثبات اجاره شفاهی می توانید حکم تخلیه بگیرید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام بر اساس مقررات شورای سران سه قوا مدت اجاره یک سال خود به خود تمدید شئده است. مگر در چند حالت. توصیه می شود مصوبه جدید سران سه قوا را مطالعه فرمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشگلی ندارد دادخواست‌ تخلیه بدهیدیا از کمک وکیل بهرمند شوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در بنگاه قرارداد انجام شده ، بنگاه هم یک نسخه دارد می توانید با پرداخت هزینه از بنگاه دریافت کنید.اما اگر در بنگاه نبوده راههای دیگری دارد به عنوان مثال اگر سند رسمی دارید می توانید بدون توجه به قرارداد اجاره دادخواست خلع ید بدهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ، لطفاً موارد لازم را ضمن ارسال اظهارنامه برایشان اقدام کنید و از طریق دفتر املاک مورد اجاره داده شده پیگیری قرارداد کنید با این وجود طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما سند مالکیت دارید پس درخواست خلع ید از ملک را بدهید در این صورت مستاجر ناچار میشود برای اینکه اثبات کند با اجاره تصرف پیدا کرده سند اجاره را به دادگاه بدهدومیتوانید در صورت نیاز اجاره نامه را بگیرید توصیه میشود جهت راهنمایی کامل با وکلا سایت تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به اینکه شما قرارداد اجاره
ندارید شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد اجاره و حکم تخلیه در دادگاه اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
با توجه به اینکه منزل را اجاره دادید ولی قرارداد اجاره ندارید موضوع کمی پیچیده و فنی ست و بهتر است حضورا با وکیل مشورت کنید ولیکن عجالتا اگر سند رسمی دارید دادخواست خلع ید بدهید.