مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ریشه دار با پدر

با عرض سلام و ادب
من پسری 27 ساله هستم که متأسفانه از بدو تولد به دلیل ازدواج فلمیلی والدینم مبتلا به "اکتیوز پوستی از نوع لاملار" می باشم، پدرم از بچگی با من بخاطر بیماری ام مشکل داشت و مرا همیشه به بدترین شکل ممکن جلوی مادر و خواهرم تحقیر زبانی میکرد و با کوچکترین مشکل و ناراحتی ای به ضرب و شتم من حتی در اوان کودکی می پرداخت که همیشه مادرم بین ما له می شد، ایشان از نظر روانی کنترل نداشته و خیلی راحت عنان از کف می دهند و الان هم تا یه حرفی میزنم شروع میکنن به فحاشی، ضرب و شتم و تهدید... اس ام اسی هم بعضا تهدید میکنن.ته تهشم میگه بیشتر از کوپنت توی این خونه موندی و جمع کن گورتو گم کن!
خب من شرایط مستقل شدن رو ندارم و با توجه به بیماری نمیتونم راحت کار پیدا کنم و با توجه به شرایط اقتصادی مملکت و این تورم سرسام آور نمیتونم مستقل بشم البته همواره سعی میکنم از کار خونه گرفته تا مسائل مالی و... کمک کنم به خانواده اما این وضعیت، این تحقیر ها و ضرب و شتم ها و تهدید ها دیگر قابل تحمل نیست برام، چیکار باید بکنم؟
لطفاً راهنماییم کنید
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید