مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی

من از روی ناراحتی و عصبانیت رفتم تو سایت شرکت به دو نفر از کارکنان توهین و فحاشی کردم و این دو نفر رفتن تو شورای حل اختلاف از من به عنوان توهین و فحاشی و افترا شکایت کردن الان میخواستم ببینم چه حکمی واسه من صادر میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات توهین و افترا حبس و جزا نقدی خواهد بود
ولی با توجه به دفاعیات شما و طبق قانون کاهش مجازات تعزیری ، امکان تخفیف و تعلیق مجازات وجود دارد
و شما باید لایحه دفاعیه دقیق و
محکم تنظیم نمایید