مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و خسارات بدون حضور مالک

سلام علیکم
بنده دوطبقه خانه در معبر18و8متری دونبش اقدام به تعمیر از داخل اطاق طبقه ی پایین ودوطرف نم داشت بامعبر18متری اختلاف سطح دارم خانه پایین ترازخیابان میباشد ؟حالابعدازیکماه اقدام به نصب ریل های دوطرف ارابه نمودم ؟
ماه تیرماه 1401ساعت 1/45دقیقه شب تعداد4تفربا2نفرراننده و2نفرظاهرا لباس نظامی درخواست حکم دادگاه شد ازارایه آن عاحژ وامتناع نمودندوبنده ریل ها راکه تخریب کردند نگداشتم ببرند؟
وبعدازچندروزی یکی ازرابط های شهرداری که خودشان اسم ونشانی یک نفردادند وگفتنند اگرمیخواهید ارابه ها رانصب نماید بروپیش 0000فلان شخص؟ منم باتوجه به هزینه ایی کرده بودم گفتم هرکجا جلو ضرررابگیرم منفعت داردرفتم خدمت 0000؟وتعین نرخ وگفت کارتخوان دارم این مبلغ رابده وخودت وخلاص کن که بازم ضرر کنید خلاصه ازکارت بنده پول کشید ارابه ها باهزینه ی شخصی خریدم ونصب نمودم ودرماه حدودا1401/04/16ساعت 1300ظهر آمدند وبازم هم 2تیغه ارابه بدون اینکه اطلاع بدندتخریب وکندن وبردن خودم خانه نبودم پسرم فیلم ومراجعه کرده بودکه درخواست حکم تخریب دارید بجه راپرت کرده بودندند حالامن پشیمانم ازکاری که پول دادم بعداینهاحق این کاررادارند هیچگونه مشکل ازنظربهداشتی ومحکمی ساختمان ندارد ؟
رفتم شهرداری درخواست نوشتم ارابها رامسترد نمایند متاسفانه میگویند بایدبرویدکمسیون ما ده صد؟
شماکه کمسیون ماده 100دارید چکارتخریب وخسارات ایجادرعب ووحشت کرده اید جلوترازاین خسارت پلمپ وازتیغه سیمانی مگذاشتی وطی نامه ای تخلف ساختمان رابه کمسیون مفرستادید؟
تشکرمیکنم راهنمایی وراه چاره ای برام بگید هم کلاه سرم گذاشتنندهمدستی بارابطشان پول مو بردندوهم ارابه ها؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات خود را مختصر مطرح کنید اطفا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری مربوطه پیگیری کنید