مشاوره حقوقی رایگان - عدم رد شدن بیمه از سمت کارفرما

با عرض سلام .
بنده کارگر شرکت تولید کاشی هستم در 24 ماه گذشته ؛ کارفرما 4 ماه بیمه برای کارگر رد نکرده در صورتی که از حقوق کارگر مبلغ بیمه کسر شده است .
چگونه پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب نگران نباشید به اداره‌ی کار محل اشتغال خود مراجعه کنید و شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و درخواست پرداخت بیمه معوقه خود را توسط کارفرما نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اداره کار شکایت و حق و حقوق و پرداخت بیمه معوقه را دادخواست دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از اداره کار پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به بیمه به کمیسیون مطالبات می توان این موضوع را پیگیری نمایید

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

از طریق مراجعه به اداره کار می توانید اقدام به مطالبه حق و حقوق خویش نمایید