مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سابقه بیمه با نداشتن قرارداد و فیش حقوقی

از سن 15سالگی پیش پدر که کارفرما بود ودر سال 1369وزمان پدرسالاری که کسی جرعت یا در سن پایین چیزی از قرارداد یا سابقه حالیش نبود وفکر میکرد که باهم فرقی نداریم شبانه روزی کار تنها شاید 24ساعت 6ساعت خوردن وخواب بقیه جای چند نفر کار کردن به طوری که ماها از سراه آدران به شهرک ولیعصر خانه نمی‌رفتم و همیشه ازمن میخواست حواست باشه بیمه نیاد اسم بنویسه کسی آمد بگو تعطیل هست وتو هم آمدی سر بزنی برگردی ترسی که بود وحرفش سند وهمون کار انجام میشد همون زمان بارها 2ملیون کم پولی نبود به من میداد بار می‌خریدم به کارگر میدادم دستگاه خرابی دروست میکردم اما خیانت میدونستم اگه از اون پول که میشد 3تاوبیشترخونه خرید در همون منطقه اما وقتی تعطیل کرد 1385دیگه تنها چیزی که ازکارگاه باخود به یادگار آوردم دوزانو که احتیاج به جراحی کمر درد دوچشم ضعیف همین بیمه اداره کار پول رو وقتی توقیف براش آمد مجبور شد با جریمه بالا نصف نقدا ومابقی در4سال هرماه قسط پرداخت کرد اما فایده ای برای من حداقل نداشت اول که رفنم اداره کار گفتند اصلأ سابقه نداری 4لیتربنزین داشتم گفتم من از بچه گی وجوانی تو این کار سخت کار کنم بدون هیچ حقوق یا مزایا هرچی که به یک کارگر تعلق میگیره محروم شدم یعنی سابقه هم نداشته باشم باید بگید چقدر پول گرفتید اسم منو رد نکردید کارمند خانم آمد گفت آقا چرا دادمیزنی مگه ما اون سالها اینجا بودیم گفتم نه دوسال بعد افتتاح شده شما نه همکارهاتون بالاخره گفت بشین تا دوباره میگردم پرونده ببینم هست که ساعتی نشستم آمد گفت پیدا کردم داد دیدم 2سال 8ماه آن هم ناقص ماه بود 19روزماه بود23روز بدتر از همه بعد سال 1376که سربازی من 73 تا75برج دو تمام شده بود قبل خدمت هیچی رد نکرده بودند ببخشید سرتون درد آوردم تنها چیزی که میتوانم برای ثابت کردن یکی شاهد و از همسایه های قدیمی که بیشتر بنده رو دیده بودند تا پدرم رو و ته قسط های پرداخت شده رو نگه داشتم حدوداً 90درصد واریزی ها رو آیا با این ها میتوان وکیل گرفت تضمینی سابقه بنده رو بگیره که به بزرگی خدا قسم ریالی به عنوان حقوق یا هرچیزی درمقابل کار کردن تعلق میگیره ندادو نخواستم اما الان هرچی در میارم به دوا دکتر خرج میکنم برای سواستفاده از بدنم میکم بگیره خدا سر شاهده زن 92طلاق گرفت دوتا بچه دارم خودم نگهبانم در یک شرکت نیمه دولتی با47سال سن شب از درد پا کمر به خودم میپیچم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی لازم است که کلیه مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.