مشاوره حقوقی رایگان - قطع انگشت

سلام و خسته نباشید.
بنده در کارگاه نجاری توی کارخانه مبل کار میکنم.
بعد نیم بند انگشت کوچیکی در حین کار رنده شده.
بعد میخوام بدونم دیه چند واسم میبرن.
و میخوام بدونم اگه کار خونه با بیمه صحبت کرده باشه و گفته باشن مشکل از کارگر بوده وحواسش نبوده این حرف ها دیه من چند میشه و من میتونم شکایت بابت گفته اون ها که بودن آموزش بعد 40 روز کار توی نجاری پایه دستگاه گذاشتن شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه یک بند انگشت تقریبا به نرخ سال 1401 بیست میلیون تومان می شود و اگر بیمه به صورت کامل پرداخت نکرد می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید و طبق نظریه پزشکی قانونی دیه خود را مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود بدون تقصیر. شما در حین انجام وظیفه دچار حادثه شده اید دیه دریافت میکنید که به تشخیص پزشکی قانونی تعیین میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا شکایت نمایید تا توسط
کارشناس رسمی دادگستری میزان
تقصیر کارگر و کارفرما مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقریبا به نرخ سال 1401 بیست میلیون تومان می شود در پرداخت آن کارشناس بیمه مسأله را بررسی میکند و اگر میزان تقصیر شما تعیین میشود و البته بعد شما میتوانید بابت بقیه دیه بر علیه کارفرما شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توسط پزشکی قانونی درصد آن نعیین‌ میگردد و در اجرای احکام محاسبه می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید نسبت به این موضوع شکایت نمایید تا با ارجاع به کارشناس میزان تقصیر کارفرما و کارگر مشخص گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله هر رای صادر گردد قابل اعتراض است . اگر درصدی از تقصیر بین شما و کارفرما تقسیم شود به همان نسبت از مسوولیت کارفرما کم می شود

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

میزان دیه در مرجع محترم قضایی با نظر کارشناس مربوطه تعیین می گردد،خیر این امکان برای کار فرمای شما وجود نخواهد داشت.