مشاوره حقوقی رایگان - تعاونی مسکن

با سلام
بنده به مدت ده سال است که ملکی را از تعاونی مسکن خریداری کرده ام و هنوز به من تحویل داده نشده.
من پول ملک را کامل پرداخت نموده ام.
و در این مدت ده سال بسیار زیان کردم.
آقای ... مدیر پروژه همچنان از ما برای ساخت مسکن وقت میگیرد
و مجدد مبلغ 30 میلیون تومان از هر واحدی گرفته
من پولی که بابت خونه دادم 190 میلون است و خونه ارزشش فقط 150 میلیون است
من باید چکار کنم؟؟؟
تازه بعد این همه کلاهبرداری بازم خونه ی ما را تحویل نمیدهد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال تا قرارداد خرید آپارتمان از تعاونی مسکن اداره مربوطه توسط وکیل ملاحظه و مطالعه نگردد امکان ارائه پاسخ متقن و اطمینان آور وجود نخواهد داشت و هر چه گفته شود بر اساس فرضیات است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام لطفا پرونده را حتما به سمع و نظر احدی از همکاران محترم دادراه و یا بنده برسانید

با مطالعه پرونده شرایط انجام اقدام حقوقی به مراتب بهتر خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق داوری اتاق تعاون دادخواست بدهید