مشاوره حقوقی رایگان - حذف از تعاونی مسکن به دلیل عدم پرداخت اقساط

سلام
من 2/5 سال پیش عضو تعاونی مسکن شدم که از ابتدا با پول آورده اعضا اقدام به خرید زمین کردند
که در مجموع حدود دویست میلیون طی این مدت پرداختی داشته ام
ماهیانه مبلغ 5 میلیون تومان هم قسط داشت که من هیچکدام از اقساط را پرداخت نکردم
ابلاغیه ای مبنی بر اینکه تا تاریخ مشخص مبلغ بدهی که 65 میلیون بود را پرداخت نکنید حذف میشوید و من دوزاده میلیون پرداخت و با مسئولین تعاونی تماس گرفتم که مهلت یک ماهه جهت تسویه بدهند و تلفنی قول مساعد دادند. اما بعد از یک هفته ابلاغیه دوم بدستم رسید که امتیاز شما فروخته شد.
راهنمایی میخاستم که ایا راهکار قانونی جهت برگشت وجود داره یا نه
سپاس بیکران

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
بایستی به داوری مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید درخواست خود را به ارگان مربوطه دهید تا بررسی شود و طبق اعلام نیاز عمل گردد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مستندات نیاز به بررسی دارد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام نیاز به بررسی قرارداد دارد میتوانید به بنیادمسکن وارگان مربوطه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید مفاد قرارداد مربوطه مورد برسی قرار بگیرد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از ارگان مربوطه پیگیری شود. بسته به مفاد قرارداد دارد