مشاوره حقوقی رایگان - برای یک زمین که در سال 58 واقع در تهران به صورت شراکتی از اربابی خریدیم

تمام شریک های ما سهم خود را ساختن و ماهم حدود 250 متر از حدود 1900 زمینی که سهم ما بود به توافق رسیده بودیم و سال 60 آنجا را تخریب کردن چون مجوز ساخت نداشتیم که البته هیچ کس نداشت چون مادر بزرگ من تنها بود تخریب شد و در سال 61 درخواست آب شرب به سازمان آب منطقه داده شد که مادر بزرگ من اونجا بود اثر انگشتش چون ادم بی سوادی هست و سال 66 به اداره املاک کشور تمام شریک ها شکایت کردن که سال 75 دستور سند دادن صادر شد که به ما ندادن چون شهرداری میگفت تو طرح پارک و سال 84 به بعد از کلی پیگیر بود و چون سواد نداشت ضرر زیادی کرد خلاصه این مطلب صاحب زمین ما هستیم ولی چون تا سال 87 دنبلاش تونست بره حالا تو شهرداری یا ثبت چی کردن سال 95 یکی اون زمین رو شروع به ساخت کرده و ماهم چون پول نداشتیم و اشنا وکیلی مناسب که اونجا رو زنده کنه نداشتیم و تو تمتم قولنامه ها اسم مادربزرگ من هست اول از همه چون یه برگ بیشتر نبوده بقیه با کپی و رای شواری حل اختلاف تو سال75 سند گرفتن دو نفر هم که از زمین ما 600 متر شروع تصرف کردن البته مادر بزرگم شکایت یا حتی امضایی به کسی بابت فروش هیچ قسمت زمین رو نداده ما از 87 دیگه اون زمین گیر شد و ماهم پول وکیل نداشتیم گذاشتیم موند تو ثبت که سال 66 اقدام کرده رسیداش هست حتی قبض سازمان ثبت و مدارک دیگه اصل قولنامه رو هم به ثبت داده ولی که اون موقع تو شیخ هادی بوده و بعد میگن برو ثبت شهر ارا در کل میگن میشه کاری کرد ولی ما میگیم الان قیمت زمین 160میلیارد به بالا شده یه وکیلی که واقعا میتونه کار انجام بده نصف زمین رو بعد از گرفتن سند یا توافق عالی با اینی که ساختتش که حدود 140واحد میشه انجام بدیم یا شما راهنماییمون کنید به حقمون برسیم

پاسخ ها :

حمزه شیخی

جناب آقای حمزه شیخی:

دوست عزیز اگه در این مورد متصرفین سندی اخذ کردن باید نسبت به ابطال سند اقدام بشه