مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی خروج از کشور

سلام و عرض خسته نباشید به شما عزیزان. پسرم مدتی است برای ادامه تحصیل قصد خروج از کشور دارد. سن او اکنون 19 سال است و از مهر دانشگاهی داخل ثبت نام کرده تا برای خروج مشکلی پیش نیاد، از کشور مورد نظر ویزا یکساله تحصیلی رو گرفتند (آلمان)
حالا برای اینکه بتونه بره باید وثیقه بزاره اما این وثیقه برای سی روزه و سیاحتی هست اگر وثیقه بزاریم امکان داره در فرودگاه بهش گیر بدن با توجه به نوع ویزا واقعا سردرگم شدیم. اگه راهی دیگه ای هست که ما نمیدونیم لطفا بگین بابت پاسخگویی تون ممنونم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر در صورتیی که فرزند شما از کشور خارج شوند و مدت 30 رو منقضی شود وثیقه مصادره می شود
شما می تونید مدارک پذیرش تحصیلی را به سفارت تقدیم و از نامه معرفی و معفیت یک ساله مصادره وثیقه در یافت دارید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال توصیه می گردد خارج از این درگاه حقوقی از مشاوره حقوقی وکلای دادگستری خبره مهاجرت که در این زمینه دارای تخصص کافی هستند بهره ببرید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیزان راهنمایی کردند.یاالله