مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق مستمری همسرم

الان 8ماه تورو‌خدا برقراری حقوق همسرم ق.م بازنشسته کشوری با وجود تمام مدارک و داد نامه دادگاه و داد ستان محترم از پرداخت آن سرباز زدند من در وضعیت بدی بسر میبرم به علت نداشتن پول وکیل خودم به دیوان عدالت شکایت کردم پرونده من ارجاع به شعبه 44دادگاه دیوان عدالت داد ه شد ه تورو‌خدا به امام رضا من در بیماری و بدترین شرایط هستم دوسال هست از برقراری حقوق من گذشته هم حقوق و هم معوقه اصالت

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما باید مدارک را به یک وکیل بدهید مطالعه کند تا بتواند به خوبی به شما راه کار بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پیگیری کنید
توضیحات شما مبهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید لایحه دفاعیه دقیق
تنظیم و به شعبه ارسال نمایید