مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با سلام خدمت مشاوران و وکلای محترم،
بنده اپارتمانی با قید پارکینگ در مبایعه نامه خریداری کردم ف بعد از مدتی سند و پایانکار که آماده شد پارکینگ در سند و پایانکار ثبت شده ولی یک از همسایه ها مدعی است واحدی را که از سازنده خریده در مبایعه نامه قول پارکینگ داده شده (البته لازم به یادآوریست که ساختمان به صورت مشارکتی مالک و سازنده ساخته شده و در حین کار با اختلاف به وجود آمده بین سازنده و مالک ، دادگاه رای به سود مالک داده و سازنده از چرخه خارج شده) و ظاهرا مالک هم قولنامه ایشان را امضا؛ کرده ولی الان که سندها صادر شده واحد ایشان بدون پارکینگ در سند صادر شده، سوال من اینست با وجود شکایت صاحب آپارتمان بدون پارکینگ از مالک بابت پارکینگ آیا این امکان وجود دارد که دادگاه رای به نفع ایشان صادر کند و مالک را ملزم به تامین پارکینگ و در نتیجه پارکینگ بنده از سند حذف و به ایشان واگذار شود . ضمما تاریخ مبایعه نامه آپارتمان بدون پارکینگ خیلی زودتر از مبایعه نامه من می باشد. با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله فروشنده باید به خریدار
یا پارکینگ تحویل بدهد یا باید ثمن
معامله به نسبت متراژ پارکینگ کسر بشود و خسارت خریدار را پرداخت نماید