مشاوره حقوقی رایگان - اینستا

من با پیج فیک که با جیمیل فیک ساخته بودم به یکی که خیلی اذیتم میکرد پیام دادم و فحاشی و تهدید و .. کردم ولی فوری اکانت اینستاگرامو پاک کردم (البته فرایند پاک شدن کاملش 1 ماهه ینی اگه رمز رو بدونن نیشه تو این یه ماه بر گردوند پیجو ولی خب فعلا پاک شده و دلت اکانته) حساب جیمیلم رو هم پاک کردم اگه بره پلیس فتا شکایت کنه میتونن پیدام کنن یا بی فایدس؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.