مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام آیا امکان داره قاضی یا بازپرس و ... رضایت بی قید و شرط رو قبول نکنند؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در جرایم خصوصی که با گذشت شاکی خاتمه می یابد خیر اما اگر جنبه عمومی داشته باشد گذشت شاکی موجب کاهش مجازات میشود.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر منتها برخی از جرایم علاوه بر جنبه خصوصی ،دارای جنبه عمومی هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده های که جنبه عمومی دارد گذشت شاکی تأثیر چندانی ندارد و در صورت رضایت دادگاه در میزان مجازات تخفیف می دهد و امکان تبدیل و یا تعلیق اجرای مجازات نیز تحت شرایطی وجود دارد .
ولی اگر جرم قابل گذشت باشد در صورت رضایت شاکی پرونده بسته می شود و قاضی نمی تواند حکم محکومیت صادر کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قاضی مکلف است که رضایت بدون قید و شرط شاکی را بپذیرد و اعمال نماید
ولی اگر جرم جنبه عمومی داشته باشد امکان رسیدگی و صدور حکم
محکومیت از باب جنبه عمومی جرم وجود خواهد داشت
و در جرائم غیر قابل گذشت در صورت رضایت شاکی ، قاضی میتواند در مجازات تخفیف بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ممکن است سلیقه ای است اما قانون باید قبول کنند