مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید صاحب خانه از سوی مستاجر

سلام من پارسال ی منزل ویلایی که شامل طبقه همکف و زیر زمین میشه از یک مشاور املاک خریدم و خود مشاور املاک بمدت یک سال مستاجر من در طبقه همکف شد و زیر زمین را هم به شخص دیگری اجاره دادم بعد از گذشت حدود نه ماه بین این دو مستاجر درگیری شد و مشاوراملاک به من تلفن زد و شروع به فحاشی کرد و تهدید به اتش زدن خونه و خراب کردن خانه نمود . لطفاً راهنمایی کنید چطور من میتونم این شخص را از خونه بیرون کنم و احقاق حق کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادله ای برای این تهدید دارید میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد قرارداد حائز اهمیت است باید به نظر برسد.
لکن نسبت به تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام شکایت تهدید و توهین بکنید و تا موعد انقضای مهلت اجاره صبرکنید تا یکسال اجاره تمام شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بیشتر توضیح دهید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد اجاره می توانید دادخواست تخلیه بدهید.
بابت توهین و فحاشی نیز می توانید جدا شکایت کنید.
اگر مدت قرارداد اجاره تمام نشده باید صبر کنید تا مدت قرارداد تمام بشه سپس دادخواست تخلیه بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول سریعا بابت فحاشی و تهدید به اتش زدن شکایت کنید تا بعد برابر قرارداد اجاره تخلیه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت وجود شرایطی � در این بحث نمی‌گنجد می‌توانید تقاضای تخلیه قبل از موعد را بنمایید �ای فحاشی می‌توانید با اثبات دلایل شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر مدت قرارداد اجاره تمام نشده باشد از لحاظ حقوقی نمی توانید مستاجر را از خانه بیرون کنید.
به جرم تهدید و توهین اگر دلایل کافی داشته باشید می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در پایان قرارداد دادخواست دستور تخلیه فوری اقامه نمایید

و شما باید شکوائیه توهین و تهدید را مطرح نمایید و