مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بی مورد همسایه و شهود دروغ

باسلام بنده و همسایه امون چند شب قبل در حالی که کسی در ساختمان بحثمون شد و حتی به هم دیگر توهین هم کردیم . ولی این اقا زنگ زد 110 و تو صورتجلسه 110 گفت این اقا به زور وارد خانه ای من شده و بنده رو زده و به من فحاشی کرده در صورتی که اینای که یگفت همه دروغ بوده
و بعداز چند روز واسه ما ابلاغیه اومدو رفتیم شواری حل اختلاف و ایشان چون مستندی نداشت نتونست از شکایتش دفاع کنه و چندروز قبل دوربازه برای ما ابلاغیه امد که جهت ارائه توضیحات بریم شعبه 4 بازپرسی و بازپرس گفت این اقا ازشما به اتهام ورود به عنف و توهین و فحاشی و اینکه امروزم یه شکایت هم بابت تهدید به پرونده اضافه کرده از شما با نامه ای پزشکی قانونی و اظهارات شاهد شاکی چه دفاعی دارید ؟
که من به قاضی گفتم که بنده اصلا این اقا رو نه زدم نه وارو منزلش شدیم و نه فوهش دادم فقط برای 10 دقیقه بحثمون شدکه قاضی گفت این اقا شاهد داره وانشب یکی از دوستاش به اتفاق خانواده اش منزلش بودند که بنده بخ قاضی گفتم که اونشب فقط بنده و این اقا در ساختمان بودیم حتی خانواده های ما هم نبودند اگر ایشون دوستاش در منزل بودتد و مدعی من زدمش چرا نیامدن جدامون کنند چرا پشت دوستون در نیومدند که قاض گفت به من گفتن دخالت نمیکنیم و تو فقط اگر نزدیش و فهش ندادی بنویس من نزدمش و فوهش ندادم و یه فیش حقوق بزار برو کخ من گفتم ایشان را نزدم و فوهش ندادم و وارد منزلش نشدم و فیش گذاشتم و جلسه را ترک کرردم
والان از این میترسم که قاضی به گفته 2 تا شاهد سوری که این اقا اورده گوش کنه و بنده را محکوم کنه بخ نظرشما باید چکار کنم که حقم خورده نشه ممنون بابت راهنماییتون مرسی یاعلی

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تقاضای مواجهه حضوری با شهود کنید تا کذب بودن آن مشخص شود