مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب کسی که ضامن شده

سلام وقت بخیر. حساب برادر بنده حدود 4سال پیش بدلیل اینکه ضامن شخصی برای خرید خودرو شده بود مسدود شده در صورتیکه این شخص دوضامن دیگه هم داره، این حساب یارانه هم هست با اینکه برادرم ضامن اول نیود حسابش مسدود شد چطور میشه رفع مسدودی کرد چرا از اون دو نفر یکیشون حسابش مسدود نشده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قبلا پاسخ به شما ارائه شده

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مضمون له یعنی کسی که به نفعش ضمانت شده میتونه به هر کدوم از ضامنین که بخواد مراجعه بکنه و در این زمینه منعی براش وجود نداره ، ضامن بعد از پرداخت مبلغ میتونه به ضامنین دیگه و مضمون عنه یعنی شخصی که ازش ضمانت شده مراجعه کنه و مبلغ پرداختی رو مطالبه کنه.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طلبکار می تواند به هر کدام از ضامن ها مراجعه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان توقیف حساب هرکدام از ضامنها قانونا وجود دارد