مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

باسلام ایجانب ضامن شدم کلیه حسابهام بسته شدهمیخواستم راهنمایی بفرمایید چکارکنم

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام توافق با بانک
و چنانچه‌ از بابت بدهی وام گیرنده باشد و از حساب شما برداشت شده باشد طرح دعوای مطالبه علیه وی

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در صورتی که حکم قطعی صادر شده است باید پرداخت کنید و بعد با طرح دعوی از وام گیرنده مبلغ پرداخت شده را مطالبه کنید و اگر توان پرداخت ندارید اعسار بزنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رفع مسدودی بایستی نسبت به پرداخت اقدام نمائید‌.
بعد از پرداخت علیه وام‌گیرنده طرح دعوی نمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ملزم به پرداخت تمامی اقساط هستید و پس از پرداخت اقساط معوقه میتونید به وام گیرنده اصلی مراجعه کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تا زمانیکه از سوی بدهکار و یا ضامنین بدهی تسویه نشود حسابها قابل بازگشایی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.
باید اقساط وام پرداخت بشه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بعد از پرداخت وجوه معوقه �‌توانید نسبت به طرح دعوی مطالبه وجه نسبت به وام گیرنده اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد