مشاوره حقوقی رایگان - برخورد غیرمتعارف قاضی حقوقی

سلام. من طبقه سوم واحد پشت یک ساختمان شمالی ساکن هستم که تنها نور واحد ما از نورگیر حدودا 2 متری پشت ساختمان هست. طبقه چهارم ما کولر گازی رو در نورگیر به دیوار بیرونی بالکن خودش که در مشاعات قرار میگیره نصب کرده که هم حدود 40 تا 50 سانت از نورگیر رو گرفته هم صداش بیش ازحد اذیت میکنه. تامین دلیل کردم کارشناس رای بر برداشتن کولر داد به چندین دلیل. امروز وقت قاضی داشتیم اولا که قبل از زمان رسیدگی قاضی باتوجه به اینکه به من گفته بود منتظر زمان تعیین شده بیرون بمونم زن همسایه رو باتوجه به بسیار سروزبون دار بودنش راه داد داخل صحبت کرد و رفت و در جلسه شرکت هم نکرد. وقتی من در زمان تعیین شده رفتم تنها بودم همسایه نیومد و قاضی صددرصد نقش وکیل مدافع همسایه رو داشت و کاملا بی منطق ازش دفاع میکرد. قاضی حتی قبول نداشت نورگیر ساختمان مشاعات هست بمن میگفت کولر گازی سالی دوماهه باید صداشو تحمل کنی پنجره رو ببندی دوجداره هست صدانمیاد. درنهایت با حرفاش مخالف بودم گزارش تامین دلیل راهم قبول نکرد گفت کارشناس خودم را باید بفرستم هزینش هم باید پرداخت کنی. من اولین بار بود رفتم پیش قاضی آیا رفتارش درسته؟ باید چکارکنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، قضات معمولاً در برخوردها ، مطالب چالش برانگیز مطرح می کنند و بعضاً نسبت به پذیرش دفاعیات طرفین با استفاده از قوانین مقاومت می کنند ، در مجموع نظر نهایی قضات چندان قابل پیش بینی نیست در خصوص ارجاع مجدد کارشناسی نیز اصولاً باید کارشناسی در حضور هر دو طرف اجرا شود تا بدین وسیله فرصت کافی جهت هرگونه دفاع و یا اعتراض و صحبت برای هر دو طرف وجود داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال نظر قاضی اینگونه بوده و اگر رای به ضرر شما صادر شود حق اعتراض دارید که توسز قضات دیگری بررسی می گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نور گیر مشاع است همسایه حق گذاشتن کولر در مشاعات را ندارد نگران نباشید اگر بر علیه شما خلاف قانون هم رای دهد در تجدید نظر رای خواهد شکست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که به رای دادگاه اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر به کارشناسی ارجاع می دهند منتظر جواب کارشناسی بااشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مراجع قضایی خودشان را ملزم به تامین دلیل نمیدانند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با تمام این حرفها هنوز رای مشخص نشده واگر دیدید رای به ضرر شما داده شد حق تجدیدنظر خواهی دارید و قضات دیگر پرونده را بررسی میکنند