مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام
ما سه فرزند هستیم دو برادر ویک خواهر در سال.92 من و مادرم رفتیم محضر و دراونجا یک تعهد نامه دادیم‌که دراون تعهد نامه من و مادرم اقرار کردیم که پول آپارتمانی که متعلق به مادرم بود و هنوز هم ساخته نشده بود ومادرم نیز تعهد نامه محضری داده بوده به شرکت تعاونی در 3ماه قبلش که حق واگذاری نداره رو خواهرم پرداخت کرده ودرنتیجه امتیاز اون بنام خواهرم است ،این تعهد نامه رو نشون شرکت تعاونل ندادن و بعد از9 سال که موضوع آشکار شده شرکت تعاونی مسکن میگه اصلا در اون تاربخ هبچ پولی از کسی دریافت نکردیم واصلا مادرت طبق تعهد محضری نمیتونسته امتیاز ملکی که هنوز ساخته نشده رو بیاد اقرار کنه که از خواهرم هست اصلا ایشون نمیتونسته به نام خواهرم انجام بده در این وسط هم برادرم این اقرار و امضا نکرده و گفت من قبول ندارم وقتی قبول میکنم که رسید پرداختی که مدعی هست پرداخت کرده رو بیاره ونشون بده و خواهرم رسیدی ارائه نکرد و من و مادرم اونو امضا کردیم
حالا سوال من اینه ایا با توجه به اینکه مادرم طبق قوانین نباید این اقرار ومیکرده که امتباز واحد مسکونی مهر در حال ساخت از خواهرم هست و قبل از فوتش هم هیچ جا سندی به نام خواهرم نزده و از طرفی هم تمام اسناد مالکیت بنام مادرم هست هنوز و شرکت تعاونی مسکن هم میگه مالکیت بنام مادرم هست وهیچ رسیدی بنام خواهرت ثبت نشده آیا اون آپارتمان به وراث خواهد رسید یا به خواهرم و با توجه به اقرار نامه که در اصل یک سند تعهد اور غیر مالی هست در صورت درست بودن آیا برادرم که امتناع کرده آیا ارث به اون تعلق میگیره ؟
وآیا همون اقرار نامه مادرم کفایت می‌کند که من و برادرم ارثی نداریم
ممنون میشم راهنمای کنید زودتر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت کذب بودن اصولا باید بتواند پرداخت را اثبات نماید در غیر این صورت جز ترکه محسوب می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق باید جزئیات بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اقرارنامه با واقعیت تطابق نداشته باشد بی اعتبار بوده و لذا آپارتمان به عنوان ارث متعلق همه وراث است