مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان

با سلام 3سال پیش آپارتمان پیش فروش میکردن منم خریدم قرار بود18ماهه تحویل بده بیش از یک سال از روش گذشته الان آماده تحویله ولی با فروشنده به مشکل خوردیم در قولنامه نوشته شده بعد از اتمام چکها آپارتمان باید تحویل خریدار بشه دقیقا 30آذر 99اتمام چکمه که پاس شده و همون روز تاریخ تحویل بود که 13ماه از روش گذشته ولی در یه جایی نوشته که 50تومن که برا سند مونده بود و نوشته زمان تحویل و سند حالا فروشنده میگه پول بده تحویل بدم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر تعهدات خود را انجام دادید و هنوز تحویل نگرفتید می بایست علیه فروشنده طرح دعوا نمایید و الباقی پول که برای زمان سند هست ارتباطی به تحویل ندارد جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ازطریق دفاترخدمات دادخواست الزام به تحویل مبیع را داید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تحویل مبیع را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ازطریق دفاترخدمات دادخواست الزام به تحویل مبیع را داید