مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تحویل گرفتن آپارتمان پیش خرید شده

سلام تشکر از سایت خوب شما
در سال 96 آپارتمان از تعاونی مسکن پیش خرید کرده‌ایم با موعد تحویل سال 99 در قرارداد ذکر شده تحویل ندادند هنوز.هم اکنون دادخواست داوری به اتاق تعاون داده‌ایم با موضوعات تکمیل واحد تحویل واحد صورت مجلس تفکیکی پایان کار و سند قطعی و خسارات تاخیر در تحویل و هزینه دادرسی. هنوز موعد جلسه حضوری داوری نرسیده است لیکن تعاونی مسکن طرف ما، دعوت نموده که بیایید وواحد را تحویل بگیرید. با توجه به موضوعات دادخواستی که ذکر نمودم و احتمال اینکه آپارتمان فوق با نقص تحویل اینجانب شود هنگام تحویل به چه موضوعاتی توجه کنم و چه موضوعاتی را احتمالاً به صورت کتبی در ورقه تحویل ذکر نمایم تا بعداً بتوانم موضوعات دادخواستم را پیگیری نمایم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای پاسخ به این سوال ، باید در هنگام تحویل ملک یک وکیل در کنار خود داشته باشید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر آپارتمان تحویلی با آنچه در قرارداد پیش خرید هستش متفاوت است ، از لحاظ متریال یا اندازه بهتر است تامین دلیل انجام بدید برای بهره برداری قضایی احتمالی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر آپارتمان ناقص است تمام نواقص آپارتمان را در سند ذکر نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به همراه یک کارشناس رسمی دادگستری در هنگام تحویل ملک حضور پیدا نمائید و تمام نواقص ملک صورتجلسه شود و ممضی به امضای طرفین شود‌.