مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جانبازی ارتش جمهوری اسلامی ایران

در سال 83 به اینجانب ماموریت داده شد تا بعنوان معاون افسر نگهبان در لوحه نگهبانی پادگان انجام وظیفه نمایم که حین ماموریت و گشت زنی روزانه در پادگان تیپ 37 زرهی شیراز مورد حمله سرباز وظیفه ... قرار گرفته و باعث وارد آمدن جراحت از ناحیه صورت به اینجانب گردیده که مراتب صورتجلسه گردیده و پس از تایید معاون گردان پشتیبانی پادگان جناب سرهنگ ... در پرونده درج گردید و مراتب به دادگاه نظامی یک استان فارس به کلاسه پرونده ... ارجاع داده شد.
جراحت ایجاد شده با عکسبرداری ام آر آی مشخص گردید نیاز به عمل جراحی دارد لذا برای ادامه درمان به تهران منتقل و در بیمارستان 501 ارتش توسط سرهنگ دکتر آزادی مورد عمل جراحی فک قرار گرفته فلذا پس از مدت کوتاهی نتیجه عمل موثر نبوده و مشکل جراحت همچنان باقی ماند.

رای دادگاه نظامی یک استان فارس: متهم سرباز ... به پرداخت 75% دیه مرد مسلمان به عنوان ارش و تحمل سه ماه حبس محکوم گردید.
با توجه به جراحت حین ماموریت ایا پیگیری و درخواست جانبازی امکان پذیر میباشد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده جانبازی تعلق نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پیگیری نمایید تا پرونده شما در کمیسیون بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان یگان و بنیاد مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست به اداره امور جانبازی مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مراتب در کمیسیون مطرح گردد