مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

با سلام. بنده برای اینکه کد پلاک ماشین رو از شهرستان بکنم به شهر یعنی از کد 97 ایران بزنم 87 ایران، سند ملکی رو گرفتم که هیچ سنمی باهاش ندارم و فقط دوستم هستش، در تاییده مدیر فنی تعویض پلاک به تایید سند گیر دادن و گفتن نمیشه و باید سند از فامیل درجه یک باشه، بهم گفتن میتونی یه اجاره نامه صوری بنویسی بیاری تا تایید کنیم، چنتا سوال داشتم، اول از همه اینکه این اجاره نامه مشکلی نداره؟ قرارداد رو چطور تنظیم میکنن که پولی رد و بدل نشه و فقط کاغذش باشه؟ و سوم اینکه برای نوشتن اجاره نامه صوری حضور صاحب ملک شرط هستش؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید یک صورتجلسه جداگانه در خصوص صوری بودن تنظیم کنید و البته حضور صاحب ملک هم ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید اجاره نامه همراه با کد رهگیری تهیه نمایید