مشاوره حقوقی رایگان - داشتن اجاره نامه جهت تعویض پلاک

سلام وقتتون بخیر
بنده دانشجوی تهران هستم و در تهران هم سرکار میرم و کد بیمه دارم، اما داخل خوابگاه زندگی میکنم.
داشتن اجاره نامه الزامیه برای تعویض پلاک یا با کد بیمه و مشخصات دانشجویی میشه تعویض پلاک رو انجام داد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر یا کارت دانشجویی امکان پذیر است گواهی اشتغال به تحصیل ببرید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از راهور سوال کنید
باید اجاره نامه داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دفترچه بیمه داشته باشید امکان گرفتن پلاک وجود خواهد داشت