مشاوره حقوقی رایگان - در دسترس نبودن شناسنامه

با سلام و احترام و تشکر فراوان بابت سایت خوب و جامع تون.
شناسنامه کل خانواده ما چندین ساله که توسط ثبت احوال منع خدمات و توقیف شده اونم صرفا با گزارش کذب یه شخص از خدا بی خبر.(لازم به ذکر است که پدرم شناسنامه خودش را کاملا طبق قانون و بعد از تایید شورای تامین و تایید خود ثبت احوال گرفته) طی این سالها چندین دادگاه رفتیم و هنوز پرونده در جریان هست.. سوالم این بود که حال که شناسنامه و مدارک خانواده توقیف و دست ثبت احوال هستش ما برای تردد دچار مشکل هستیم.. آیا راهی هست تا قبل رای دادگاه فقط همون شناسنامه های مارو بدهند تا برای تردد ازش استفاده کنیم. با تشکر..خیلی مهمه. لطفا جواب دهید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
منع خدمات هستین و این یعنی امکان بهره مندی از مزایای مدارک شناسایی را ندارید تا تعیین تکلیف نهایی