مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد و استرداد اتوبوس و توقیف ان و مقدار هزينه دادرسي

سلام. قراردادی که حدود یک سال پیش به عنوان فروشنده و خریدار منعقد کردیم مبنی بر فروش یک دستگاه اتوبوس یکی از بندهای این قرارداد اینه که چنانچه خریدار سه فقره از چک هاشو پاس نکنه و منجر به اخذ گواهی عدم پرداخت بشه، البته به طور دقیق نوشتیم چنانچه خریدار 3 فقره از چکهاش پاس نشه و منجر به همون گواهی عدم پرداخت بشه این قرارداد باطل و خریدار باید اتوبوس را به فروشنده مسترد کند حالا می خوام ببینم چه دادخواستی با چه موضوعی باید بدم و کل مبلغش شده 900 تومن،ولی تا الان 400 میلیون نقد گرفتم و با 15 فقره چک،همراه با ارائه دادخواست می خوام ماشینرو توقیف کنم تحت چه عنوانی بنویسم تو دادخواست،بعدشم هزینه دادرسی چقدر میشه آیا با توجه به مبلغ روز اتوبوسه یا مبلغ قرارداد که 910 میلیون تومنه یا پولی که فعلاً تا الان فقط گرفتم 400 میلیون تومان.خواهشا راهنمایی کنید..همه زندگیم یه اتوبوس بود که اونم فروختم چون پول لازم بودم ولی خریدار چکاشو پاس نکرده و بازی درمیاره..ممنونم ازتون خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

فسخ معامله اتوبوس هزینه دادرسی